Video Șicanare în trafic la Cluj. A coborât la semafor, gata să sară la bătaie

Șicanare în trafic la Cluj. A coborât la semafor, gata să sară la bătaie
| Foto: captura video

Un video postat pe internet, care surprinde o scenă de șicanare în trafic, a stârnit o serie de comentarii din partea șoferilor. Incidentul s-a petrecut pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

Un șofer a fost șicanat în trafic de către un alt conducător auto care i-a tăiat calea de două ori, iar la semafor a profitat de stop și a coborât din mașină pentru a-l certa pe cel care-l enervase.

Imaginile au stârnit o serie de comentarii pe un grup al șoferilor: 

"Nu cred ca din senin a franat in fata lui" / "Da poate a avut motiv, sau nu, insa la astfel de faze pot suferi nevinovati, pt ca bruschezi masina si schimbi benzile agresiv. Daca ai reusit sa eviti o tamponare, eu zic injura si mergi mai departe. Da-l incolo de orgoliu. Mai ales daca el nu are dovada ca e nevinovat o mai poate si musca"/ "Adevarat, si pe langa asta, poate unii nici macar nu o fac intentionat. Se mai intampla sa gresesti in trafic (pentru ca toti oamenii gresesc, evident), si sa vina un maimutoi de-asta sa te ia si la bataie" / "Am avut si eu probleme cu el, m-a lovit intentionat din spate si dupa a plecat" / "Și pe mine m-a șicanat tot în genul asta, pentru ca vezi doamne mi-am permis sa ma duc prea încet( 50 - 55 km pe ora pe drum cu o singura banda pe sens) pentru condusul lui!"

Comenteaza