Sicanare în trafic, terminată la spital și în arest. Un bărbat și o femeie, reținuți de polițiști după ce au lovit intenționat cu mașina două persoane

Sicanare în trafic, terminată la spital și în arest. Un bărbat și o femeie, reținuți de polițiști după ce au lovit intenționat cu mașina două persoane

Un bărbat şi o femeie sunt cercetaţi penal pentru tentativă de omor, după ce au lovit intenţionat cu maşina, sâmbătă noaptea, alţi doi bărbaţi, pe unul purtându-l pe capotă zeci de metri.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din zona centrală a municipiului Sibiu.

Potrivit Poliţiei, sâmbătă noaptea, "în jurul orei 23,55, în municipiul Sibiu, în timp ce conduceau două autoturisme pe strada Constituţiei, între doi conducători auto, o femeie în vârstă de 40 de ani, din judeţul Sibiu, respectiv un bărbat în vârstă de 23 de ani, din judeţul Olt, s-ar fi produs o şicanare. După ce au oprit la semaforul din intersecţia cu strada 9 Mai, pasagerul din maşina condusă de femeie, un sibian în vârstă de 43 de ani, şi şoferul celuilalt autoturism au coborât din maşini, după care primul l-ar fi lovit cu pumnul pe celălalt în zona capului. Pasagerul din maşina condusă de către bărbat, sibian în vârstă de 35 de ani, a coborât şi el din maşină pentru a aplana starea conflictuală, poziţionându-se împreună cu prietenul său în faţa celuilalt autoturism la volanul căruia se afla femeia. În acest moment, femeia ar fi accelerat conducând spre cei doi bărbaţi, lovindu-l pe şofer în zona membrelor inferioare şi acroşându-l uşor pe pasager. Imediat după acest incident, femeia a oprit, la volan urcându-se bărbatul de 43 de ani care ar fi demarat spre pasagerul din cealaltă maşină, l-ar fi lovit, l-ar fi purtat pe capotă câţiva zeci de metri, după care ar fi virat brusc, bărbatul căzând pe partea carosabilă, iar şoferul continuându-şi deplasarea".

Cele patru persoane implicate în acest incident în trafic au fost identificate la spital.

Conducătorul auto şi pasagerul din maşina sa au primit îngrijiri medicale fără a necesita internarea.

"La data de 20 noiembrie, s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. Faţă de femeia în cauză s-a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile", a precizat IPJ Sibiu.

Atât bărbatul arestat, cât şi femeia sub control judiciar sunt cercetaţi penal pentru tentativă de omor. Iniţial cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza