Siemens finanţează patru burse de doctorat la Cluj

Siemens finanţează patru burse de doctorat la Cluj
Organizaţia de automatizări feroviare a companiei Siemens AG va finanţa patru burse doctoarale la Cluj, două la Facultatea de Matematică - Informatică a UBB, respectiv alte două la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a UTCN. Contractul programului de burse va fi semnat mâine, miercuri, cu ambele facultăţi.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"După semnarea contractului de cooperare din anul 2012 de către Siemens și facultățile tehnice din Cluj-Napoca, organizația Automatizări Feroviare a companiei Siemens, cu susținerea locală a companiei Evoline, a creat un program de burse de doctorat în Cluj-Napoca, ce asigură burse de studiu pentru patru studenți doctoranzi începând cu toamna anului curent.

Bursele de studiu se împart egal între cele două universități: două în cadrul Universității Babeș-Bolyai și două în cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca. Programul de doctorat urmărește două obiective principale: pe de-o parte dorește să contribuie la dezvoltarea științifică și economică a regiunii, pe de altă parte să crească nivelul de învățământ a facultăților tehnice clujene", se arată într-un comunicat transmis de Biroul de imagine al Universităţii Babeş-Bolyai.

Contractele de bursă vor fi semnate mâine, în cadrul unui eveniment care va începe la ora 14.30, la sala de şedinţe a rectorului din cadrul sediului central al UBB.

De la ora 14.35 vor susţine discursuri Dr. Siegfried Bocionek CTO, Head of Global R&D, Rail Automation, din partea Siemens, rectorul UBB, academicianul Ioan Aurel Pop, respectiv dr. László Barabás, din partea Evoline.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza