Sindicaliştilor clujeni li s-a cerut, la Bucureşti, să îl ia acasă pe Boc

Sindicaliştilor clujeni li s-a cerut, la Bucureşti, să îl ia acasă pe Boc
Clujenii se întorc de la mitingul de astăzi, din Piaţa Victoriei, cu poveşti pline de umor. Cea cu aducerea lui Emil Boc la Cluj nu e decât pe jumătate o glumă.
Aproximativ 50 de reprezentaţi ai Sindicatului Liber din Învăţământul Preuniversitar Cluj au participat astăzi la mitingul de la Bucureşti. Ei au făcut deplasarea cu un autocar elegant, care a devenit motiv de glume între protestari. "Luaţi-l acasă pe Boc, că tot aveţi un autocar frumos", a fost îndemnul altor protestari.

„Am avut cu noi pancarte pe care am desenat o pâine şi pe care am scris <<Fie pâinea cât de rea, tot vă luăm un sfert din ea>> sau <<2009 – Să trăiţi bine, 2010 – Să trăiţi 25%, 2011 – Mai trăiţi?>>”, a povestit vicepreşedinta Sindicatului Liber din Învăţământul Preuniversitar Cluj, Vioara Temian. Altă pancartă a delegaţiei clujene a fost: “Replica optimistului: Vom ajunge cu toţii să cerşim. Replica Pesimistului: De la cine?”.

"Protestul a fost liniştit. Au fost reprezentanţi din toate confederaţiile sindicale. A fost foarte frig, dar am avut noroc că nu a plouat. Am cântat o adaptare a piesei <<M-am suit pe dealu' Clujului>> şi un imn la săracilor cu referire la actualii miniştri”, a mai spus Temian.



Comenteaza