Sister Bliss de la Faithless, la Cluj. Concertele toamnei în cluburile clujene

Sister Bliss de la Faithless, la Cluj. Concertele toamnei în cluburile clujene
Artista din faimoasa trupă Faithless va veni în clubul Midi în 7 octombrie, pentru prima dată în Transilvania. În Diesel, o legendă: Al Di Meola.

Cluburile şi organizatorii de evenimente au planuri mari pentru întâmpinarea studenţilor. Pe lângă aşteptatele concerte cu Scorpions şi Smokie, se lucrează şi la alte evenimente cu invitaţi de seamă.

Evenimentul Faithless Djset cu Sister Bliss este apreciat de oficialii clubului Midi drept "cel mai tare concert al toamnei". Cei care nu vor rata petrecerea din Midi vor plăti 25 de lei dacă vor intra până la miezul nopţii şi 35 de lei după această oră. Clubul se redeschide după vacanţa de vară în 1 octombrie, cu o petrecere cu Dub FX (Australia). Următoarele seri speciale programate în acest local îi vor avea ca invitaţi pe Krafty Kuts (Marea Britanie) în 8 octombrie, Magda (Berlin ) în 14 octombrie, urmaţi în 15 octombrie de clujenii din grupul Unusual Suspects.

În 21 octombrie vin la Cluj Luciano & Mirko Loco (Elveţia), iar în 22, Silf Hunters. În 28 octombrie clubul Midi sărbătoreşte patru ani de la inaugurare, prilej cu care organizează o petrecere cu artistul american de origine iraniană Dubfire din grupul Deep Dish. Luna octombrie se va încheia în Midi în seara de 29 cu The Bug & Mc Flowdan din Marea Britanie. Clubul a fost renovat şi va avea un bar nou.

Cei de la Diesel Club îl vor aduce la Cluj pe cunoscutul chitarist Al Di Meola, care va cânta alături de World Sinfonia Orchestra la Teatrul Naţional "Lucian Blaga" şi apoi în local în seara zilei de 1 noiembrie, de la ora 19:00, respectiv 21:00. În 2 noiembrie, de la ora 22:00, este programat un nou recital, tot în Diesel Club. Artistul american de origine italiană cântă jazz, jazz-rock, jazz-fusion american şi este considerat unul dintre marii tehnicieni ai chitarei.

Pe site-ul Irish & MusicPub figurează pentru această seară concertul trupei White Walls din Constanţa, de la ora 20:30, după care marţi, 4 octombrie, de la ora 21:00, va cânta trupa daneză The Shaking Sensations. Vineri, 7 octombrie, de la aceeaşi oră, este anunţat un concert al trupei Odyssey.

În "reţeaua" Janis principala noutate a toamnei este că nu se vor mai plăti bilete de intrare la concerte. "Se va intra achitând doar consumaţia. De pildă, la concertul Nightlosers, din 5 octombrie, intrarea va costa 30 de lei", a explicat managerul Adrian Muntean. În fiecare marţi va fi seară de teatru în My Way, cu intrare liberă, iar în Janis la Stuff se va "muta" seria de concerte folk din Irish & Music Pub, organizate de Emeric Imre. Un alt concert important al toamnei va fi cel al trupei Compact, din 19 octombrie.

Clubul Obsession a anunţat pe site un party în 14 octombrie cu Hernan Cattaneo (Argentina), iar în 28 octombrie invitatul este Mark Knight (Marea Britanie).

Clubul Euphoria Music Hall are în program nume ca Alexandrina (21 septembrie), Şuie Paparude (1 octombrie), Maximilian, Camuflaj & Friends (7 octombrie), Grimus (14 octombrie), Necrovile (18 octombrie) şi Jukebox (28 octombrie).

Brînduşan nu mai aduce rock la Cluj

După ce a organizat la Cluj concerte cu nume ca W.A.S.P., Crematory, Moonspell, Pro Pain şi cu numeroase trupe româneşti, Nelu Brânduşan de la Maximum Rock a mărturisit pentru ZIUA de CLUJ că în această toamnă nu se va mai ocupa de asta decât pentru capitală. "Preferăm Bucureştiul, la Cluj nu avem nici un sprijin, nici din partea primăriei, nici a firmelor", a spus producătorul. Clujeanul susţine că a încercat să aducă un nume mare la Cluj, însă nu a fost ajutat cu nimic. "Prefer să nu vorbesc despre asta. Avem speranţe că ne va fi de folos noul stadion în 2012", a declarat Brînduşan.

 

 

Comenteaza