Situaţie de coşmar la azilul "Sfântul Camil" din Zorilor VIDEO

Situaţie de coşmar la azilul
Bătrâni lăsaţi să moară de foame şi de sete sau închişi în cuşti improvizate. Este situaţia de coşmar cu care se confruntă vârstnicii internaţi în centrul de îngrijire "Sfântul Camil" din cartierul Zorilor. Pe internet au fost postate imagini cu chinurile prin care trece o bătrână ţinută într-o cuşcă. Au apărut şi alte mărturii privind modul inuman în care sunt trataţi cei internaţi acolo. Vă avertizăm, urmează imagini şocante.

În imaginile ajunse pe internet se vede cum bătrâna, pe jumătate dezbrăcată, este închisă într-o cuşcă improvizată, de unde se chinuieşte pur şi simplu să evadeze. Femeia ţipă în continuu că îi este frig şi cere să vină cineva să o ajute. Dar, în cele două minute cât durează filmarea, nu primeşte nici un ajutor. În ciuda imaginilor şocante, directoarea azilului neagă acuzaţiile şi spune că totul este o înscenare a unui fost voluntar care a lucrat la azil.

Alte persoane care au avut rude internate acolo povestesc modul în care sunt trataţi bătrânii. Bogdan şi-a internat tatăl bolnav în centrul de îngrijire "Sfântul Camil", dar după o lună a fost nevoit să îl exetrneze din cauza stării de sănătate mult înrăutăţite.

Şi în aceast caz, reprezentanţii azilului neagă acuzaţiile şi spun că bătrânul a părăsit instituţia în aceeaşi stare în care a fost internat.

În urma sesăzărilor, Direcţia de Sănătate Publică a demarat un control la azilul Sfântul Camil.

 

Comenteaza