Șmecherii de pe Dorobanților, pișcați din nou de oamenii legii

Șmecherii de pe Dorobanților, pișcați din nou de oamenii legii
Polițiștii clujeni au efectuat în noaptea de joi spre vineri o nouă razie pentru prinderea șmecherilor care gonesc cu viteze amețitoare pe șoselele din oraș.

Acțiunea s-a desfășurat pe parcursul a trei ore, între 23:00 și 02:00, cu precădere în zona străzilor Dorobanţilor și 21 Decembrie 1989. 

Pe parcursul raziei au fost verificate 57 de autovehicule, impunându-se aplicarea unui număr de 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 4.600 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute un permis de conducere pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului şi două certificate de înmatriculare pentru folii neomologate.  De asemenea, a fost constată infracțiunea de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Poliţiştii atrag atenţia conducătorilor auto că este interzisă desfăşurarea de concursuri, antrenamente ori întreceri pe drumurile publice, cu excepţia celor autorizate de administratorul drumului şi avizate de poliţia rutieră.

Comenteaza