SMURD Cluj le mulțumește celor de la Beard Brothers pentru ambulanță: "Apreciem tot ce fac"

SMURD Cluj le mulțumește celor de la Beard Brothers pentru ambulanță: "Apreciem tot ce fac"

SMURD Cluj mulțumește organizației Beard Brothers pentru ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă achiziționată ca urmare a campaniei „Wheels for Life 1.12”.

Echipa SMURD Cluj le-a transmis un mesaj de mulțumire celor de la Beard Brothers pentru ambulanța pe care au achiziționat-o și pentru că s-au „încăpățânat” și continuă campania pentru achiziționarea celei de-a doua mașini de intervenție.

"Suntem obișnuiți să fim noi cei care dau o mână de ajutor oamenilor la nevoie, dar cei de la Beard Brothers au fost eroii noștri prin campania „Wheels for Life 1.12”, campanie ce a strâns bani pentru o ambulanță de tip C (Terapie Intensivă Mobilă), care se află chiar în acest moment pe intervenție.

Dar „bărboșii” nu s-au oprit aici. S-au „încăpățânat” și continuă campania pentru achiziționarea celei de-a doua mașini de intervenție. „Cee?” ar fi reacția multora.
Nu putem decât să le spunem un sincer „Mulțumesc!” și să le transmitem că apreciem tot ce fac pentru comunitatea clujeană și nu numai", a scris SMURD Cluj pe Facebook.

Beard Brothers a cumpărat prima ambulanță pentru SMURD Cluj

Organizația Beard Brothers a reușit să strângă 120.000 de euro pentru achiziționarea unei ambulanțe pe care a donat-o, în decembrie 2018, Serviciului Mobil de Reanimare Descarcerare (SMURD) Cluj, iar, în 2019 "bărboșii" continuă campania pentru achiziționarea celei de-a doua ambulanțe.

“Oameni frumoși, azi avem plăcerea să anunțăm că am livrat, așa cum am îndrăznit să promitem, o ambulanță de tip C, către SMURD Cluj. De ce zicem prima? Pentru că deja am pornit la drum să o cumpărăm și pe a doua! Target-ul nostru a fost de 150.000 de euro, am reușit să strângem 120.000, din care am cumpărat, cu 97.500 de euro, prima ambulanță, complet echipată. (...) Să sperăm că ambulanța va fi folosită cât mai puțin și abia așteptăm să o livrăm pe a doua”, anunțau clujenii de la Beard Brothers, la finalul anului trecut.

Beard Brothers se autointitulează drept cea mai nonconformistă organizație nonguvernamentală din țară și are ca rol principal schimbarea de mentalități. La baza echipei stă spiritul de inițiativă, de acesta folosindu-se pentru a găsi soluții la probleme atât noi, cât și vechi, în comunitățile din care face parte.

Comenteaza