ȘOCANT! L-a mușcat de ureche în spital pentru că s-ar fi uitat la iubita sa

ȘOCANT! L-a mușcat de ureche în spital pentru că s-ar fi uitat la iubita sa
Un tânăr care și-a însoțit iubita la spital, aflată în sevraj, la UPU, a mușcat de gât și de ureche un alt bărbat, din gelozie, pentru că i s-a părut că se uită ciudat la prietena sa.

Incidentul care a avut loc, vineri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi a fost înregistrat de camerele de supraveghere, iar pentru a-l calma pe tânărul recalcitrant au intervenit şi reprezentanţii firmei de pază a unităţii medicale.

Potrivit medicului Diana Cimpoeşu, agresorul este cunoscut în UPU, deoarece se prezintă des din cauza consumului de substanţe interzise.

„S-a prezentat o pacientă tânără, pentru simptomatologie de tip sevraj la anumite substanţe interzise pe care le consumase, din declaraţiile ei. A venit în UPU având o stare generală alterată, agitaţie, cefalee. A fost evaluată de către echipa de gardă şi, în cursul tratamentului, s-a constatat că persoana care o însoţea, un bărbat de vârstă tânără care a avut mai multe prezentări în urgenţe pentru manifestări de tip sevraj, pe fondul unei stări probabil halucinatorii, a agresat un alt aparţinător care se afla în spaţiul de aşteptare, acesta însoţind o altă pacientă din urgenţă. Incidentul a fost rapid raportat către Poliţie, prin 112, echipajul a venit şi, sub supravegherea Poliţiei, s-a recoltat sânge pentru probe biologice la cele două persoane, posibilul agresor şi victimă", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

Potrivit medicului, bărbatul agresat a suferit o plagă muşcată care a fost tratat în Urgenţă, dar are nevoie şi de consult ORL, din cauza rănilor de la gât şi de la ureche.

Agresorul le-a spus medicilor că l-a muşcat pe bărbat pentru că i s-a părut că se uită ciudat la iubita sa şi a devenit gelos. Şi el a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind lovit de cel agresat.

Tânărul agresor şi victima sa, precum şi tânăra pentru care s-a iscat scandalul au primit îngrijiri medicale şi au putut pleca acasă.

Reprezentanţii Poliţiei Iaşi au declarat, vineri, că au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe pe numele tânărului gelos.

Comenteaza