Șofer căutat de poliție după ce a accidentat un tânăr și a fugit. Mașina a fost găsită abandonată

Șofer căutat de poliție după ce a accidentat un tânăr și a fugit. Mașina a fost găsită abandonată

Un tânăr a fost lovit de o mașină, marți seara, în zona Gării Cluj-Napoca, iar șoferul a plecat de la locul accidentului.

În cursul serii de ieri, 7 decembrie a.c., în jurul orei 20.35, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în municipiul Cluj-Napoca, la intersecția străzilor Simion Balint și Piața Gării, impactul fiind sesizat între un autovehicul și un pieton.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând pietonul, respectiv un tânăr de 19 ani, din județul Vrancea, care a fost transportat în stare conștientă la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Autovehiculul implicat în accidentul rutier nu a fost găsit la locul în care s-ar fi produs impactul, însă în urma investigațiilor derulate de polițiști, acesta a fost identificat abandonat pe strada Căpitan Grigore Ignat.

În continuare sunt desfășurate cercetări pentru identificarea conducătorului auto implicat în evenimentul rutier, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Incidentul a fost sesizat aseară pe rețelele de socializare, șoferii fiind rugați să anunțe poliția dacă văd mașina implicată în accident - un Mercedes C Class negru model 2019 cu numere roșii de Bihor, cu oglinda stângă lipsă și bara din față crăpată.

Comenteaza