Șofer clujean beat, fugărit și prins de doi polițiști aflați în timpul liber. Avea alcoolemie mare

Șofer clujean beat, fugărit și prins de doi polițiști aflați în timpul liber. Avea alcoolemie mare

Doi polițiști clujeni care se aflau în timpul liber și tocmai ieșiseră de la un curs susținut la Școala de Poliție „Septimiu Mureșan”, au observat, pe o stradă din Cluj-Napoca, o mașină condusă haotic.

Evenimentul s-a petrecut în data de 22 august, în jurul orei 17:50, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu. Cei doi agenți de poliție au oprit imediat autoturismul.

“După oprire, au încercat să abordeze conducătorul autoturismului, însă acesta a fugit de la fața locului, dar a fost urmărit și imobilizat, în scurt timp, de către unul dintre cei doi polițiști. Aceștia au stabilit identitatea conducătorului auto, fiind vorba despre un bărbat, de 47 de ani, din Cluj-Napoca.

Polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, în timpul acțiunii, pasagerul aflat în autoturismul oprit de polițiști, respectiv un bărbat, de 45 de ani, din comuna Apahida, profitând de neatenția persoanelor prezente, a furat dintr-un autovehicul o geantă ce conținea echipament sportiv.

Prejudiciul a fost recuperat integral în cadrul intervenției.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și furt. 

Comenteaza