Șofer încătușat la intrarea pe autostradă

Șofer încătușat la intrarea pe autostradă

Un șofer a ajuns în arest, marți, după ce a încercat să fugă de polițiștii clujeni și a devenit recalcitrant când a fost prins.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii din Baciu au depistat, marți, în trafic un bărbat de 50 de ani din Baciu, care, la vederea autospecialei de poliţie, a renunţat la manevra de schimbare a direcţiei de deplasare şi a demarat spre ieşirea din comuna Baciu, pe sensul de deplasare Cluj-Napoca – Zalău. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului care a fost ajuns pe D.N. 1 F în apropierea sensului giratoriu de la intrarea pe autostrada A3.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul aflat la volan avea dreptul de a conduce suspendat, iar la solicitarea făcută de poliţişti, prin care i s-a cerut să-i însoţească la sediul unităţii de poliţie, acesta a refuzat devenind recalcitrant, fapt care a impus imobilizarea şi încătuşarea bărbatului", precizează Poliția Cluj.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca la expirarea acesteia, să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Comenteaza