Șofer prins cu 135km/h pe Calea Turzii și testat pozitiv la droguri. Adio permis și a primit o amendă uriașă

Șofer prins cu 135km/h pe Calea Turzii și testat pozitiv la droguri. Adio permis și a primit o amendă uriașă
| Foto: realitatearutiera.ro

Un tânăr de 28 de ani a fost prins de polițiști în timp ce conducea pe Calea Turzii din Cluj-Napoca cu o viteză amețitoare.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat în trafic, la data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 23.55, pe strada Calea Turzii, un tânăr de 28 de ani, din comuna Iara, care conducea cu viteza de 135 km/h. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

“Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, tânărul fiind totodată sancționat contravențional pentru depășirea limitei legale de viteză, nu a purtat centura de siguranță și lipsa documentelor prevăzute de lege, cu amendă în valoare totală de 2.465 de lei”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, dreptul acestuia de a conduce autovehicule a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile. 
 

Comenteaza