Foto Șofer prins cu 201 km/h pe Autostrada Transilvania

Biroul de Poliție Autostrada A3 i-a căutat în trafic pe șoferii vitezomani în cadrul unei acțiuni pentru  creșterea siguranței rutiere

Acțiunea a fost organizată în data de 12 martie, în intervalul 10:30 – 18:30, pe segmentele de autostradă A3 din județele Cluj și Mureș.

Un șofer, în vârstă de 35 de ani, din județul Mureș, a fost surprins, în jurul orei 12:45, de radarele polițiștilor în timp ce se deplasa cu viteza de 201 km/h. Acesta a fost surprins la km 30 și a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, oamenii legii i-au reținut permisul pentru 120 de zile.

Cu puțin timp în urmă, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Timiș, a fost depistat la volan în timp ce rula cu viteza de 191 km/h. Polițiștii l-au amendat, iar permisul acestuia a fost reținut pentru 90 de zile.

De asemenea, în intervalul orar 11:50 – 18:10, poliția a surprins cu aparatul radar alți patru conducători auto care au depășit cu peste 50km/h viteza maximă admisă, mai precis cu viteze cuprinse între 181 – 184 km/h. În urma acestor fapte, șoferii vitezomani au pierdut dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile și s-au ales și cu amenzi pe măsură.

„Scopul principal urmărit a fost acela de a preveni și combate evenimentele negative care pot surveni din cauza nerespectării regimului legal de viteză”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

La final de zi, polițiștii de la rutieră au aplicat în total 191 de sancțiuni contravenționale, dintre care 120 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Comenteaza