Șofer vitezoman și rupt de beat, oprit la timp de polițiștii clujeni înainte să se producă o nenorocire

Șofer vitezoman și rupt de beat, oprit la timp de polițiștii clujeni înainte să se producă o nenorocire
| Foto: debraila.ro

Un șofer de 53 de ani din comuna Mihai Viteazu, a fost depistat de radar în timp ce se deplasa cu viteză mare. Bărbatul consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii din Turda au depistat, duminică, 14 ianuarie, în jurul orei 17.30, un bărbat de 53 de ani, din comuna Mihai Viteazu, care se deplasa cu un autoturism pe DN1/E60, pe raza localităţii Copăceni, fără a respecta regimul legal de viteză.

"Autoturismul a fost înregistrat cu aparatul radar, rulând cu viteza de 130 de km/, pe un sector de drum cu limita legală de 70 km/h. În timpul verificărilor, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce vehicule era suspendat. Totodată, testat cu aparatul etilotest acestuia i-a rezultat concentrația de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind astfel condus la Spitalul Municipal Turda, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Comenteaza