Șoferi beți sau drogați, depistați în Cluj. Polițiștii au luat la control drumurile din județ

Șoferi beți sau drogați, depistați în Cluj. Polițiștii au luat la control drumurile din județ
| Foto: presăMS

Polițiștii de la Rutieră au desfășurat controale în trafic pentru a depista șoferii care au consumat alcool sau substanțe interzise.  

Un bărbat de 65 de ani a fost depistat, în data de 2 septembrie, în jurul orei 22:30, de către polițiștii din Turda în timp ce se deplasa cu mașina în comuna Mihai Viteazu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a indicat 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
De asemenea, la aceeași dată, în jurul orei 23:00, un tânăr a fost prins drogat la volan.  
 
“În jurul orei 23.00, polițiștii au interceptat pe DJ103G, în localitatea Cheia, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din municipiul Turda. Bărbatul a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, rezultatul fiind pozitiv”, a transmis IPJ Cluj.  
 
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale ce vizează infracțiunea de conducerea unu vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Depistarea șoferilor băuți pe drumurile din județul Cluj nu se termină aici.

"În data de 2 septembrie, în jurul orei 19.00, polițiștii Compartimentului Rutier Huedin au depistat în localitatea Poieni, pe DJ 746B, un bărbat de 43 de ani, din județul Bihor, în timp ce conducea autoturismul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în data de 3 septembrie a.c., în jurul orei 23.40, polițiștii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au oprit pe raza localității Băișoara, la intersecția DJ 107 R și DJ 107 N, un bărbat de 49 de ani din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat concentrația de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în baza celor constatate, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice la o unitate medicală în vederea stabilirii alcoolemiei", au mai transmis polițiștii. 

Comenteaza