Șoferi beți sau fără permis, prinși în Cluj-Napoca. Amenzi uriașe în urma controalelor în trafic

Șoferi beți sau fără permis, prinși în Cluj-Napoca. Amenzi uriașe în urma controalelor în trafic
| Foto: presăMS

Polițiștii din Cluj-Napoca, împreună cu cei din Baciu, Florești și Apahida, au organizat o acțiune de prevenire a evenimentelor rutiere. Ca rezultat, 100 de mașini au fost controlate și date amenzi de zeci de mii de lei.

Controlul în trafic a fost organizat, miercuri, 13 septembrie, în intervalul orar 18:00-20:00.

“În vederea identificării și extragerii din trafic a acelor conducători auto care reprezintă un pericol pentru ceilalți participanți la trafic, aflându-se sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive au fost efectuate testări cu aparatele etilotest și drugtest.

În urma abaterilor de la normele rutiere constatate au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.215 lei. De asemenea, au fost reținute două permise de conducere și trei certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Cluj.

Totodată, au fost depistate două infracțiuni rutiere, respectiv un conducător auto aflat sub influența alcoolului, pe strada Calea Turzii și un bărbat care se deplasa cu un moped, pe strada Fabricii de Zahăr, deși nu deținea permis de conducere, vehiculul având inspecția tehnică periodică în afara perioadei de valabilitate. 

Comenteaza