Șoferi beți sau fără permis, prinși pe drumurile din Cluj

Șoferi beți sau fără permis, prinși pe drumurile din Cluj
| Foto: ipj cluj

În urma unor controale organizate de polițiștii clujeni în trafic, mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan sau fără permis de conducere.

Oamenii legii au depistat la volan șoferi beți sau cu permisul suspendat.

Un prim exemplu a fost în data de 17 februarie, în jurul orei 04.20, când polițiștii din cadrul Secției 6 de Poliție Cluj-Napoca au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Cluj-Napoca.

"Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, la aceeași dată în jurul orei 23.10, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla, au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani din municipiul Cluj-Napoca, care circula din direcția Buza spre Țaga.

În urma verificărilor s-a constatat ca tânărul circula cu permisul de conducere suspendat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Comenteaza