Șoferi inconștienți pe drumurile din Cluj. S-au urcat la volan beți sau fără permis

Șoferi inconștienți pe drumurile din Cluj. S-au urcat la volan beți sau fără permis

Mai mulți conducători auto care au încălcat legea au fost prinși de polițiștii clujeni în ultimele 24 de ore.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 11 noiembrie a.c. în jurul orei 20.00, polițiștii Compartimentului Rutier Gherla au depistat un tânăr de 25 de ani, din Gherla în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan din municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea alcoolscopică a fost înregistrată concentrația de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, sâmbătă, 12 noiembrie a.c., în jurul orei 03.25, polițiștii Biroului Rutier Dej au interceptat în trafic, pe strada Luceafărului din municipiu, un autovehicul condus de un tânăr de 26 de ani, din Dej.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere, iar fiind testat cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost prelevate mostre biologice la o unitate medicală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza