Foto Șoferul care a fugit după ce a intrat cu mașina în doi stâlpi, pe Muncii, a fost găsit. Nu are permis

Șoferul care a fugit după ce a intrat cu mașina în doi stâlpi, pe Muncii, a fost găsit. Nu are permis
A intrat în doi stâlpi de iluminat și s-a oprit în gardul unei case. Apoi s-a făcut nevăzut
A intrat în doi stâlpi de iluminat și s-a oprit în gardul unei case. Apoi s-a făcut nevăzut

Polițiștii clujeni l-au identificat pe şoferul care a fugit de la locul accidentului produs în noaptea de duminică spre luni, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

Polițiștii clujeni au găsit autorul accidentului produs, în noaptea de duminică spre luni, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. "În urma cercetărilor efectuate, a fost identificată persoana care a provocat accidentul, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care nu deţine permis de conducere", transmite IPJ Cluj.

Astfel, potrivit polițiștilor, la data menționată, "în jurul orei 2.15, un conducător auto care circula pe Bulevardul Muncii, pe directia Apahida - Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă. A intrat în coliziune cu doi stâlpi de iluminat și s-a  oprit în gardul unui imobil. Șoferul nu a fost găsit la fata locului. În zonă s-au efectuat verificări și nu au fost identificate victime".

Polițiștii efectuează, în cauză, cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza