Șoferul care a încercat să violeze o femeie din Spania pe drumul dintre Cluj și Turda a ajuns după gratii

Șoferul care a încercat să violeze o femeie din Spania pe drumul dintre Cluj și Turda a ajuns după gratii

Șoferul despre care Ziua de Cluj a scris că a încercat să violeze o femeie din Spania în dimineața zilei de 1 mai pe drumul dintre Cluj și Turda, a fost prins.

Poliţiştii turdeni cercetează în stare de arest preventiv un bărbat de 45 de ani din comuna Segarcea Vale, judeţul Teleorman, după comiterea unei infracţiuni de tentativă de viol comisă în data de 01 mai a.c., în comuna Mărtineşti, judeţul Cluj.

La data de 3 mai a.c., judecătorul pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda a emis pe numele unui bărbat de 45 de ani, din comuna Segarcea Vale, judeţul Teleorman, un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de „tentativă de viol” faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

La data de 2 mai a.c., bărbatul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, fiind persoana bănuită în comiterea unei infracţiuni de tentativă de viol comisă la data de 1 mai a.c. pe raza localităţii Mărtineşti, judeţul Cluj, împotriva părţii vătămate M.D.P.A. de 27 de ani, cetăţean spaniol, pe care o luase în autoturismul său, la ocazie, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma probatoriului administrat în cauză, judecătorul pentru drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Turda, a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile .

Comenteaza