Șoferul care a lovit cu mașina un biciclist din Cluj și a fugit, a fost identificat

Șoferul care a lovit cu mașina un biciclist din Cluj și a fugit, a fost identificat
A fost identificat, depistat şi reţinut pe șoferul care ar fi accidentat, sâmbătă, un biciclist. Polițiștii au constatat că acesta se afla sub influenţa alcoolului și nu avea permis de conducere.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în Florești, lângă Cluj, când conducătorul unui autoturism, a accidentat un biciclist, în vârstă de 34 de ani, din Cluj care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe bicicletă, prin loc nepermis și a plecat de la locul producerii accidentului.

Biciclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate și s-a stabilit că se afla sub influenţa alcoolului, cu o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După producerea accidentului, poliţiştii au identificat un autoturism cu avarii în partea stângă-faţă, la volan aflându-se un bărbat, de 22 de ani, din Gilău, bănuit de accidentarea biciclistului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că tânărul consumase alcool, având o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au constatat că acesta nu avea permis de conducere.

Bărbatul a fost rețunut pentru 24 de ore, fiind acuzat de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, se arată în comunicatul emis de Poliția Județeană Cluj.

Comenteaza