Update Șoferul care conducea MANGĂ prin Cluj a fost REȚINUT pentru 24 de ore

Șoferul care conducea MANGĂ prin Cluj a fost REȚINUT pentru 24 de ore

Bărbatul care conducea o autoutilitară, marți, prin Cluj-Napoca, și a fost oprit în trafic de alți șoferi, a fost reținut pentru 24 de ore.

UPDATE: IPJ Cluj transmite că bărbatul prins băut la volan a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile:

"În cursul acestei zile, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată cu propunere de arestare, iar ca urmare a însușirii măsurii, în cauză a fost emis mandatul de arest la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile".

____________________________

Bărbatul a fost filmat în timp ce conducea haotic prin centrul orașului și a fost oprit în trafic de alți șoferi pe podul Calvaria, fiind chemată poliția (detalii AICI). Oamenii legii au constatat că șoferul autoutilitarei, un bărbat de 47 de ani din Cluj-Napoca, avea o alcoolemie de 1,70 în aerul expirat, astfel că au dispus reținerea acestuia. 

"Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de conducătorul auto, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cel în cauză urmează a fi condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă, ulterior urmând a fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii altor măsuri în cauză", au tranamis reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza