Șoferul de autobuz implicat în prinderea unor hoți de buzunare, premiat

Șoferul de autobuz implicat în prinderea unor hoți de buzunare, premiat

Șoferul de autobuz care a acționat și a participat, astfel, la prinderea unor hoți de buzunare, care au acționau în mijloacele de transport în comun, va fi recompensat.

"Compania de Transport Public Cluj Napoca (CTP) doreşte să aducă la cunoştinţa opiniei publice faptul că siguranţa şi confortul călătorilor este o preocupare constantă şi o prioritate a politicii Companiei. Acest lucru este confirmat recent şi prin acţiunile colegului nostru care a luat atitudine în vederea indetificării suspecţilor de furt care a avut loc recent în unul din mijloacele de transport în comun. (...) Pentru fapta și atitudinea sa fermă și eficientă, CTP a decis să-l recompenseze pe colegul nostru cu un premiu în valoare de 500 de lei. De asemenea, domnia sa și fapta dânsului vor fi citate la nivelul întregii Companii și trecute în Cartea noastră de onoare", transmite CTP Cluj.

Reamintim că, în data de 22 august 2019, persoane necunoscute au sustras portmoneul unei femei care călătorea cu autobuzul în Cluj-Napoca, cauzându-i acesteia un prejudiciu de circa 300 de lei, care a fost, ulterior, recuperat în totalitate.

"Șoferul autobuzului a luat la cunoștință de comiterea furtului și a vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, reușind să identifice persoanele bănuite de comiterea faptei. Astfel, în scurt timp, acesta i-a observat pe cei bănuiți de comiterea furtului urcându-se din nou în autobuz dintr-o altă stație și a anunțat polițiștii, blocând ieșirile până la sosirea acestora. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului i-a identificat pe cei patru, stabilind că este vorba despre trei bărbați, de 29, 30 și 31 de ani, și o tânără de 17 ani, din Turda", a transmis IPJ Cluj. (vezi Hoţi de buzunare în autobuzele din Cluj, reţinuţi de poliţişti)

 

Comenteaza