Solidaritate în vremea coronavirusului | Dezvoltatorul clujean de jocuri Idea Studios donează 10.000 de euro pentru spitalele din Cluj

Solidaritate în vremea coronavirusului | Dezvoltatorul clujean de jocuri Idea Studios donează 10.000 de euro pentru spitalele din Cluj
Solidaritate în vremea coronavirusului | Dezvoltatorul clujean de jocuri Idea Studios donează 10.000 de euro pentru spitalele din Cluj
Solidaritate în vremea coronaviruslui | Dezvoltatorul clujean de jocuri Idea Studios donează 10.000 de euro pentru spitalele din Cluj

Idea Studios se alătură inițiativei “We stand together!”, inițiată de Asociația Beard Brothers în Cluj-Napoca.

"Traversăm o perioadă dificilă, ce necesită o mobilizare generală a populației, la nivel global. Eforturile susținute ale autorităților locale și naționale, în combaterea efectelor epidemiei COVID-19, sunt sprijinite atât prin disciplina fiecăruia dintre noi, prin distanțare socială și autoizolare, dar și la nivelul comunității de business.

În numele echipei Idea Studios și al acționarilor săi, salutăm munca încetată a personalului medical din spitalele clujene și inițiativa de suport logistic a Asociației Beard Brothers. Pentru a contribui cu soluții reale, rapide, vom sprijini aceasta inițiativă cu un aport de 10.000 de euro", anunţă Alexandru M. Suciu, CEO Idea Studios, într-un comunicat de presă.

“Consider că în astfel de momente dificile, personalul medical trebuie sprijinit cu orice preț. Prin activitatea noastră, am construit mereu jocuri web și conținut digital cu caracter educativ și de divertisment, destinate familiilor din întreaga lume. Acum, ieșim în comunitate cu un gest de solidaritate față de acești oameni și sperăm ca va fi adoptat de întreaga industrie", declară şi Tudor Rad, acționar și membru fondator al Idea Studios.

“Întreaga echipă Idea Studios sprijină inițiativa bărboșilor de la Asociația Beard Brothers. Cred că efortul lor merită salutat și încurajat. La nivel personal, realizez ca astfel de inițiative sunt încă insuficiente pentru a depăși acest moment delicat și vreau sa încurajez toata comunitatea de business clujeana sa facă un pas în sprijinul autorităților.

Din acest motiv îndemn companiile clujene de IT să se alăture, dacă nu au făcut-o deja, în special cele de jocuri unde prin creațiile noastre ajutam familiile sa treacă puțin mai ușor peste această “vacanță” forțată”, completează Daniel Tămaș, acționar și membru fondator al Idea Studios.

Solidaritatea, înțelegerea și responsabilizarea fiecăruia dintre noi este, poate, cea mai sigură metodă de a încetini și apoi a stopa complet efectele acestui virus. Stați acasă, fiți mai înțelegători și informați-vă din surse sigure, este apelul clujenilor de la Idea Studios.

Companie fondată de Daniel Tamas și Tudor Rad, la Cluj-Napoca, în 2007 pentru a dezvolta conținut digital dedicat adolescentilor si familiilor din întreaga lume, Idea Studios are în portofoliu de peste 4.000 de jocuri web dezvoltate de o echipa de profesionisti şi peste 13 ani de activitate în industria de jocuri. Compania contribuie activ la dezvoltarea mediului educațional și de divertisment, la nivel local, național, dar și internațional.

Comenteaza