Sorin Apostu a negat acuzaţiile cum că nu şi-ar fi încasat salariul de primar încă din 2010

Sorin Apostu a negat acuzaţiile cum că nu şi-ar fi încasat salariul de primar încă din 2010
Primarul suspendat, Sorin Apostu, a declarat astzi, în sala de judecată că nu este adevărat că nu şi-a cheltuit salariul de primar încă din 2010.

Cu referire la acuza din rechizitoriu conform căreia, primarul suspendat Sorin Apostu nu şi-ar mai fi încasat salariul de primar din septembrie 2010, acesta a declarat astăzi în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj că nu şi-a scos banii de pe cardul de la universitate (USAMV) din 2010 şi că de pe cardul de la primărie a scos 37.000 de lei în 2011. 

Sorin Apostu a precizat că nu este un pericol social pentru nimeni. Acesta a amintit şi de situaţia familială, că are doi copii minori după care, şi-a expus realizările ca primar. A vorbit de infrastructură, fonduri europene, salubritate şi sala de sport multifuncţională de lângă Cluj Arena, "care este construită cu 50% mai puţini bani ca în alte părţi ale ţării".

Primarul suspendat a mai precizat că s-a întâlnit în cadrul unui eveniment cu Liviu Neag după arestatea lui Bica, dar nu a vorbit atunci cu directorul RATUC.

De asemenea, Apostu a spus că va respecta toate obligaţiile în cazul eliberării sale sub control judiciar.

UPDATE: Curtea de Apel Cluj a respins astăzi cererea de eliberare sub control judiciar a primarului suspendat Sorin Apostu şi a omului de afaceri Călin Stoia.

 

 

 

Etichete
Comenteaza