Sorin Apostu, vizitat la Spitalul Penitenciar Dej de soţie şi de avocata Geanina Cuc FOTO / VIDEO

Sorin Apostu, vizitat la Spitalul Penitenciar Dej de soţie şi de avocata Geanina Cuc FOTO / VIDEO
Primarul suspendat Sorin Apostu a avut doi invitaţi de ziua lui, la Spitalul Penitenciar Dej.

Monica Apostu şi-a vizitat soţul, care astăzi împlineşte 44 de ani. Ea a venit în vizită la primarul suspendat Sorin Apostu neînsoţită de cei doi copii.

În jurul orei 12.15, ea a părăsit Spitalul Penitenciar Dej, în grabă (foto), fără să acorde declaraţii. Monica Apostu purta glugă şi a plecat în trombă cu o maşină marca BMW, cu numărul de înmatriculare CJ 77 CCJ, care o aştepta chiar în faţa porţii.

Deşi, conform ordinului ministrului Justiţiei cu numărul 2714/2008, "persoanele private de libertate pot beneficia în cursul unei zile de o singură vizită", avocata Geanina Cuc (foto 2), colaboratoarea avocatului Tiberiu Ban, a solicitat să intre la Sorin Apostu. "I-am adus ceva", a explicat ea agentului de pază, arătându-i un pachet frumos ambalat.

"Aştept să intru. Încă nu am vorbit cu el", a spus Cuc, pentru ziuadecj.ro. Se pare ea i-a adus un tort.

UPDATE 12.38 "Potrivit legii, avocaţii pot vizita deţinutul de câte ori este nevoie. Aceasta nu este considerată o vizită, cum e cea a rudelor sau a altor persoane", a declarat Geanina Modrea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Penitenciar Dej.

UPDATE 12.50 Geanina Cuc a intrat în spital la Apostu cu tot cu pachet.

UPDATE 13.00 Avocata a părăsit Spitalul Penitenciar Dej fără să acorde declaraţii presei. Întrucât a primit deja un pachet de la soția sa, tortul adus de avocată nu a mai ajuns la Apostu.

UPDATE 13.30 Conform Geaninei Modrea, singura vizită la care are dreptul Apostu a fost consumată de prezenta soţiei sale. Este, în schimb, posibil să mai vină avocatul Gheroghiţă Mateuţ, care are dreptul să-şi viziteze clientul.

Comenteaza