Șoșoacă, după ce antivaccinistul din Zalău infectat cu COVID a îndemnat la vaccinare: „Să ne spună cine l-a oprit”

Șoșoacă, după ce antivaccinistul din Zalău infectat cu COVID a îndemnat la vaccinare: „Să ne spună cine l-a oprit”
| Foto: Playtech.ro

Un lider antivaccinist din Zalău, infectat cu COVID a recunoscut pe Facebook: ”Îmi pare rău că nu m-am vaccinat”. Cineva i-a transmis că merita să îl trateze Şoşoacă. Aceasta a negat că l-ar cunoaşte pe Erno Kovacs şi spune că nimeni nu l-a oprit pe om să se vaccineze. 

Un lider al protestelor anti-vaccin din Zalău s-a infectat cu Covid-19, iar reacția sa a surprins pe toată lumea. Ajuns pe patul de spital, Erno Kovacs a conștientizat greșeala pe care a făcut-o până atunci și a încercat să o repare, încurajându-i pe cetățeni, de această dată, să se vaccineze. Diana Șoșoacă, senatoarea antivaccinistă care a apărut într-o fotografie alături de bărbat, a avut o reacție bizară după ce a aflat ce i s-a întâmplat.

Cu masca de oxigen pe față, bărbatul le cerea iertare oamenilor pentru că i-a indus în eroare cu privire la eficiența vaccinului. Mai mult, acesta a recunoscut în fața tuturor că medicii sunt cu adevărat eroi, îndemnându-i pe toți românii să se vaccineze. „Vaccinați-vă, dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării și contra COVID. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor”, a scris Erno Kovacs, pe pagina sa de Facebook.

Diana Șoșoacă neagă orice legătură cu Erno Kovacs. În ciuda faptului că liderul protestelor anti-vaccin a apărut în poză cu Diana Șoșoacă, în cadrul unui protest desfășurat în București, senatoarea a dezvăluit că nu îl cunoaște pe bărbat, și mai mult, că nu a avut nicio legătură cu acesta: ”Nu am auzit niciodată de el, nu am vorbit niciodată cu el!”, a fost afirmația ei, transmite playtech.ro. 

După ce a susținut public mai multe argumente împotriva vaccinului anti-Covid-19 și a virusului, Diana Șoșoacă și-a schimbat declarațiile, mai ales după ce a aflat ce s-a întâmplat cu colegul său protestatar. Fosta senatoare AUR a susținut că nu a declarat niciodată că nu există Covid-19, mai mult, l-a întrebat pe bărbat cine l-a oprit să nu se vaccineze.

”Păi… în primul rând, eu nu am zis că nu există Covid. În al doilea rând, nu i-am zis dacă să se vaccineze sau nu. Dumnealui zice că regretă că nu s-a vaccinat. Să ne spună cine l-a oprit să se vaccineze. Noi am militat pentru dreptul de a alege între a te vaccina sau nu”, a mai spus politicianul, potrivit dcnews.ro.

Citeşte şi: Antivaccinist din Zalău, infectat cu COVID: ”Îmi pare rău că nu m-am vaccinat”. A primit şi replica: "Nu te-aş fi tratat. Meritai să te trateze Şoşoacă"

Comenteaza