Soţia clujeanului care a ucis o femeie în Anglia, recompensată cu o sumă fabuloasă de poliţiştii britanici

Soţia clujeanului care a ucis o femeie în Anglia, recompensată cu o sumă fabuloasă de poliţiştii britanici

Fosta soție a lui Cristian Sabou, tânărul în vârstă de 27 de ani din Dej, care a ucis o femeie în Marea Britanie în toiul unui jaf, va fi recompensată de autorităţile britanice.

Aceasta va primi 20.000 de lire de la poliția britanică, pentru că l-a denunțat pe suspect și a reușit astfel rezolvarea cazului, potrivit Dej24. Pe baza probelor, bărbatul a fost condamnat, pe 11 noiembrie 2019, la închisoare pe viață, cu minim de 23 de ani de închisoare executată la zi.

Vinovatul a fost prins după șase ani de la comiterea crimei și asta pentru că fosta lui soție a contactat pe Facebook rudele femeii decedate, mai scrie sursa citată.

Amintim că, pe 30 decembrie 2013, Valerie Graves, în vârstă de 55 de ani a fost găsită ucisă în casa sa din Bosham, West Sussex, Marea Britanie. O examinare post-mortem a stabilit că femeia suferise răni severe la cap, după ce a fost lovită cu un ciocan. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI!)

Tânărul  şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor care au efectuat percheziţia la domiciliul său din Dej. 

"S-a întâmplat un accident. Nu am vrut să îi fac rău. A fost un accident, m-a spus cineva să intru în casa aia, că a fost vorba că-s bani şi lucruri de valoare şi m-a pus pe mine, am fost picat la mijloc, prins în capcană. Şi de frică s-a întâmplat, vă zic sincer". (MAI MULTE INFORMAŢII AICI!)

Comenteaza