Soţia lui Apostu a fost la biroul de avocatură VIDEO

Soţia lui Apostu a fost la biroul de avocatură VIDEO
Monica Apostu a stat azi în cabinetul avocaţial timp de două ore, mai mult decât susţin procurorii că ar fi stat în patru luni în care a fost supravegheată de anchetatori.

Soţia primarului suspendat a stat timp de două ore în cabinetul avocatei Carmen Elena Popa, acolo unde îşi are biroul, aşa cum apare şi pe pagine de internet a Baroului Cluj. De altfel, Monica Apostu a fost ridicată de procurori în ziua de 9 noimebrie de la aceeaşi adresă, de unde au fost luate şi calculatoarele pentru percheziţie informatică. La ieşirea de la birou, Monica Apostu ne-a spus că vrea "sănătate şi linişte". 

 

 

Procurorii au susţinut în propunerea de arestare a primarului că soţia acestuia a fost o singură dată la birou în patru luni, pentru câteva minute. "În cauză s-a dovedit că pentru prestaţiile financiare de care beneficia cabinetul avocaţial al învinuitei Apostu Monica Undina., aceasta nu desfăşura nicio activitate juridică, activitatea zilnică a învinuitei fiind în fapt o perpetuă vacanţă. Mai mult, nimic de ce întreprinde aceasta nu poate justifica un nivel minim al sumelor care intră în contul acesteia", se arată în propunerea de arestare a lui Sorin Apostu şi Călin Stoia.

Potrivit DNA, analiza activităţii zilnice a avocatei Monica Apostu, aşa cum rezultă interceptări şi supravegheri operative efectuate pe parcursul lunilor iulie - noiembrie 2011, arată că că aceasta nu a desfăşurat nicio activitate specifică domeniului consultanţei juridice. "Se arată că, pe parcursul a 4 luni de zile, învinuita a fost prezentă o singură dată la cabinetul său avocaţial şi doar pentru câteva minute la o discuţie cu colega sa, avocat Popa Elena Cecilia. De asemenea, învinuita Apostu Monica Undina nu a avut întâlniri cu reprezentanţii societăţilor comerciale cu care are încheiate contracte de consultanţă, cu excepţia momentelor de remitere a facturilor, întâlnirile fiind fără excepţie la domiciliul său şi extrem de scurte, de ordinul minutelor", se arată în motivarea Curţii de Apel Cluj, De asemenea, din actele Cabinetului de avocatură. rezultă că, singurii clienţi ai acesteia sunt societăţi comerciale aflate în relaţii contractuale cu Primăria municipiului Cluj Napoca sau care au solicitat autorizaţii de construcţie de la municipalitate

Comenteaza