Spargere de 70.000 de euro la un cabinet medical din Cluj

Spargere de 70.000 de euro la un cabinet medical din Cluj

Polițiștii clujeni au reușit identificarea și depistarea unor persoane bănuite de comiterea unui furt de aparatură dintr-un cabinet medical din Cluj-Napoca.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, au efectuat sâmbătă, 18 iulie, 7 percheziții în județul Neamț, în localitatea Gadinți și Roman, pentru documentarea activității infracționale, într-un dosar penal privind infracțiunea de furt calificat.

"În fapt, 5 persoane sunt bănuite că în cursul nopții de 6/7 iulie, a.c., ar fi sustras dintr-un cabinet medical situat în municipiul Cluj-Napoca, aparatură medicală, cauzând un prejudiciu  estimat la aproximativ 70.000 de euro. Cei în cauză au fost conduși la sediul unității de poliție, urmând ca în baza probatoriului administrat, să fie dispuse măsuri legale", precizează IPJ Cluj.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzilor de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, Bacău, Constanța, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, Constanța, Serviciului de Investigații Criminale Constanța și specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

UPDATE: În cadrul perchezițiilor efectuate în județul Neamț au fost reținute, pentru 24 de ore, 4 persoane.

Comenteaza