Spargere într-un magazin din Cluj-Napoca. Hoții s-au aprovizionat cu țigări de 20.000 de lei

Spargere într-un magazin din Cluj-Napoca. Hoții s-au aprovizionat cu țigări de 20.000 de lei

Doi tineri de 16, respectiv 28 de ani din Turda au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție au efectuat joi, 18 martie, două percheziții domiciliare la locuințele a doi tineri din municipiul Turda, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

"În fapt, în noaptea de 20/21 februarie a.c., cei doi tineri de 16, respectiv 28 de ani, prin forțarea geamului ușii de acces, ar fi pătruns într-un magazin din municipiul Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras aproximativ 100 de cartușe de țigări, cauzând un prejudiciu în valoarea totală de 20.000 lei", precizează IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, față de tânărul de 28 de ani, fiind luată măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 20 de zile.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, Serviciului Criminalistic și Biroului de Investigații Criminale Turda.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza