Spargerea autoturismelor, activitate la modă printre adolescenţi. Cinci, prinşi într-o singură zi

Spargerea autoturismelor, activitate la modă printre adolescenţi. Cinci, prinşi într-o singură zi
În căutarea unei metode rapide şi fără aproape niciun efort de a-şi face bani de buzunar, adolescenţii clujeni s-au apucat de furturi auto. Într-o singură zi, poliţiştii au prins cinci tineri bănuiţi că ar fi implicaţi în mai multe spargeri de autoturisme.

Trei dintre ei sunt acuzaţi că, pe parcursul lui noiembrie şi decembrie, ar fi sustras bunuri în valoare totală de circa 3.500 lei din patru autovehicule parcate pe raza municipiului Turda.

Având vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, autorii furturilor sunt din Turda şi din judeţul Alba, iar în urma investigaţiilor efectuate poliţiştii îi cercetează pentru furt calificat.

Pentru aceeaşi infracţiune sunt cercetaţi alţi doi adolescenţi, unul de 17 ani, iar altul de 14, ambii din Cluj-Napoca. Ei sunt suspectaţi că şi-ar fi însuşit joi un telefon mobil de 1000 de lei dintr-un autoturism parcat în zona centrală a oraşului.

Poliţiştii au recuperat telefonul sustras, iar tânărul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, în timp ce cel de 14 ani este cercetat în stare de libertate.

 

Comenteaza