Specialiştii în industrie alimentară şi-au făcut asociaţie

Specialiştii în industrie alimentară şi-au făcut asociaţie
Specialiştii în industrie alimentară şi-au făcut asociaţie, înfiinţată la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj.

Aceasta este filiala din Cluj a Asociaţiei Specialiştilor din Industria Alimentară din România (ASIAR) şi reuneşte 30 de experţi din domeniu, în special cadre didactice. Adunarea de înfiinţare a filialei a fost prezidată de Petru Alexe, decanul al Facultăţii de Industrie Alimentară din Galaţi şi de Sevastiţa Muste, prorector al universităţii clujene. Preşedinte al filialei din Cluj este Carmen Socaciu, în urma adunării generale.

"Foarte multe voci neexperimentate îşi spun punctul de vedere în spaţiul public referitor la industria alimentară iar vocea specialiştilor lipseşte. ASIAR doreşte să ofere expertiză sa în acest sens iar vocea sa autorizată să devină publică. Pregătirea şi expertiza componenţilor asociaţiei este certă", a spus Petru Alexe, conform unui comunicat al USAMV.

 

 

Comenteaza