Specialistul reportajelor "altfel" scrie de azi la ZIUA de CLUJ

Specialistul reportajelor
Aşa cum există cărţi poliţiste, putem vorbi şi de "presă poliţistă". Maestrul acestui gen, omul care află primul evenimentele neobişnuite din oraş şi care realizează reportaje pline de savoare, scrie de astăzi la ZIUA de CLUJ.

Cunoscutul jurnalist şi om de televiziune Sorin Grecu s-a alăturat, începând de azi, echipei ZIUA DE CLUJ. Grecu este cunoscut în mass-media ca un maestru al poveştilor şi întâmplărilor cu totul deosebite.

Sorin Grecu lucrează de 25 de ani în jurnalism. A trecut, printre altele, pe la ProTV Cluj şi NCN. Este autorul a nouă cărţi - dintre care patru de reportaj - şi deţinătorul unor premii de prestigiu, atât în jurnalism, cât şi în literaratură. Astfel, în jurnalism, acesta a câştigat următoarele distincţii: Premiul Clubului Român de Presă, jurnalism cultural - 2005, Premiul Special al Juriului la SIMFEST Târgu-Mureş (Festivalul Televiziunilor Locale, Regionale şi al Producătorilor Independenţi) - 2007, Marele Premiu al Festivalului Naţional de Film Etnografic, Galaţi - 2013 şi Menţiunea Specială a Festivalului Internaţional DOCUMENT.ART, Bucureşti - 2014.

De astăzi, ştirile surprinse de experimentul jurnalist vor putea fi citite în ZIUA de CLUJ, în secţiunea Cronica lui Sorin Grecu.

Iată unul dintre reportajele lui Grecu, realizat alături de operatorul Zoli Szucs: Povestea ceteraşului fără o mână.

Comenteaza