Spectacol caritabil în memoria artistului Romeo Socaci

Spectacol caritabil în memoria artistului Romeo Socaci
Ghiţă Munteanu şi Angela Rusu vor cânta în memoria lui Romeo Socaci, pescarul din Dej electrocutat în urma cu 2 săptămâni pe lacul de la Sântioana. Evenimentul este unul caritabil.

Vineri, de la ora 17:30 Centrul Cultural Arta din Dej va găzdui un spectacol organizat în memoria cântăreţului Romeo Socaci. Pe şcenă vor urca mai mulţi artişti de muzică populară şi de petrecere, capuri de afiş fiind Ghiţă Munteanu şi Angela Rusu. Ceilalţi cântăreţi sunt Vasile Coca, Ioan Dordoi,
Daniel Ursu, Ramona Darha, Ciprian Picovici, Virginia Irimuş şi Felix Gălan. De-asemenea, la eveniment va fi prezentă şi orchestra de muzică populară din Cluj, condusă de Felician Mureşan.

Intrarea va costa 15 lei, iar banii strânşi vor ajunge la familia Socaci. La intrarea în Centrul Cultural Arta vor exista urne special amplasate pentru cei care doresc să facă donaţii.

Romeo Socaci a decedat la o săptămână după ce s-a electrocutat în lacul de la Sântioana. Bărbatul avea 35 de ani,  era căsătorit şi avea doi copii minori.

Etichete
Comenteaza