Spectacole şi proiecţii în weekend în piaţa Muzeului. Ce poţi urmări la "Serile de vară clujene"

Spectacole şi proiecţii în weekend în piaţa Muzeului. Ce poţi urmări la
Spectacole de teatru, concerte live şi proiecţii audio şi video, dar şi demonstraţii de dans în acest weekend, în piaţa Muzeului, în proiectul "Seri de vară clujene".

Spectacolele din weekend includ vineri un concert ce face parte din ediţia a zecea a festivalului internaţional de chitară Trainsilvania - un spectacol oferit de Trio Harmonia Cordis, Trio de chitare Cluj şi Ansamblul de chitare al Academiei de Muzică „Gh. Dima", de la ora 20.

Sâmbătă, pe scena din piaţa Muzeului vor concerta Cecilia Papoi împreună cu Robert Sălăgean, trupele Plan B şi Mute. În timpul concertului, Atelierul de Fotografie va realiza o proiecţie de fotografii realizate de cunoscutul artist clujean Dorel Găină.

„Mute" este o trupă de modern alternative rock din Cluj-Napoca lansată în decembrie 2009. Anul trecut a câştigat Festivalul Internaţional „Imagine" - etapa naţională, iar în septembrie va reprezenta România la etapa intenaţională a festivalului, concurând cu trupe din alte opt ţări.

Plan B este o Formaţia de Jazz care prin acordurile unor melodii îndrăgite de jazz şi cafe concert va spori atmosfera boemă a pieţei Muzeului.

 

Etichete
Comenteaza