Foto SPECTACULOS! Pregătirile pentru Untold sunt aproape gata. Cum arată Cluj Arena văzută din dronă

SPECTACULOS! Pregătirile pentru Untold sunt aproape gata. Cum arată Cluj Arena văzută din dronă
| Foto: Facebook.com/sergiu.razvan.16

Mai este doar o zi până la debutul celei de-a opta ediție a festivalului UNTOLD, iar pregătirile au intrat pe ultimă sută de metri. 

Fotograful clujean Sergiu Răzvan a postat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii realizate din dronă cu stadionul Cluj Arena, acolo unde este amplasată scena principală a festivalului de muzică electronică.

CEA MAI MARE SCENĂ PRINCIPALĂ DIN ISTORIA UNTOLD

Producția de anul acesta este impresionantă. Festivalul se întinde pe o suprafață de 235.000 de metri pătrați și așteaptă sute de mii de participanți în cele 4 zile și 4 nopți de magie. Peste 15.000 de oameni din peste 20 de țări construiesc acum lumi și decoruri poveste pe stadionul Cluj Arena și împrejurimi. 

Scena principală va avea peste 900 de metri pătrați de ecran LED, 32 de metri înălțime, 110 metri lățime și 30 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 500 de tone, iar acoperișul are o deschidere de 24 de metri. Peste 1250 de jocuri de lumini vor colora stadionul Cluj-Arena în toate zilele și nopțile de festival. Toată energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile. 

Tema UNTOLD 2023 este ”The Light Phoenix” și va fi regăsită în decorurile de pe stadion și pe mainstage. O sclipire magică face ca portalul dintre lumea reală și lumea imaginară să devină invizibil și odată ce această sclipire se aprinde, fiecare este cuprins de această bucurie pură. Toate acele mici particule se transformă în ceva spectaculos: un vortex de lumini, unice în felul lor, aflate într-o continuă interacțiune pentru a crea cu adevărat special: un PHOENIX în cele mai vii culori.

"Vom avea cea mai impresionantă scenă principală. Am intrat cu scena în tribună ceea ce a dus la majorarea capacității zonei de pe gazon din fața ei", a spus șeful producției Radu Rus.

În acest an porțile magice ale universului UNTOLD se deschid joi, 3 august, la ora 16:00. În toate cele 4 zile și 4 nopți de distracție, accesul în festival se face între orele 16:00 - 05:00.

Comenteaza