Sperietură soră cu moartea pentru clienţii unui bar. Au fost ameninţaţi cu pistoalele

Sperietură soră cu moartea pentru clienţii unui bar. Au fost ameninţaţi cu pistoalele
Mai mulţi tineri aflaţi într-un bar pe de str. Piezişă au trecut prin clipe de groază în noaptea de marţi spre miercuri, după ce, în urma unui scandal, doi tineri i-au ameninţat cu pistoalele.

Incidentul petrecut pe fondul consumului de alcool a fost sesizat la Poliţie în jurul orei 00:50. Potrivit poliţiştilor, între mai mulţi clienţi ai barului respectiv a survenit o altercaţie, context în care doi bărbaţi au scos pistoalele şi ar fi ameninţat alţi tineri cu acestea, fără a le arma sau a efectua vreun foc de armă, după care au părăsit localul.

"Poliţiştii au efectuat verificări şi în mai puţin de două ore de la sesizare i-au depistat pe cei implicaţi pe strada Calea Turzii. Aceştia au fost legitimaţi şi s-a stabilit că este vorba de doi tineri clujeni de 25, respectiv de 26 de ani", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Asupra tânărului de 26 de ani, deţinător legal de armă, a fost găsit un pistol cu bile de cauciuc, iar asupra celuilalt o brichetă sub formă de pistol.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „ameninţare", faptă prevăzută de Codul penal.

 

Comenteaza