Spiritul civic nu a murit la Cluj! Peste 3.400 de lei, restituiți unui turdean care și-a pierdut banii

Spiritul civic nu a murit la Cluj! Peste 3.400 de lei, restituiți unui turdean care și-a pierdut banii
| Foto: ISTOCK

În data de 15 iulie 2020, o doamnă a depus la sediul Poliției Locale Turda o sumă de bani găsită pe o stradă din Turda. Mesajul a fost mediatizat, iar Poliția Locală Turda a restituit în cele din urmă cetăţeanului care îşi pierduse banii, întrega sumă: 3.453 lei.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Va comunicăm în data de 15 iulie 2020, o doamnă a depus la sediul Poliției Locale Turda o sumă de bani găsită pe o stradă din Turda. Pentru buna cooperare în servirea intereselor cetățenilor, vă rugăm să mediatizați acest mesaj pentru identificarea păgubitului.

Conducerea Poliției Locale speră ca persoana care a pierdut banii să se prezinte la sediul instituţiei (Piața Romana, nr. 39, loc. Turda) şi să dovedească faptul că suma îi aparţine", anunţa acum câteva zile Poliţia Locală Turda.

Ca urmare a mediatizării mesajului privind suma de bani găsită, Poliția Locală Turda în data de 17.07.2020 ora 14.15, a restituit posesorului întrega sumă de bani 3.453 lei pe care doamna C.A. a găsit-o în zona intersecției străzii Republicii cu str. Mihai Eminescu (trecere pentru pietoni), scrie TurdaNews.

Pe acestă cale domnul S.M. mulțumește doamnei C.A pentru spiritul civic de care a dat dovadă și tuturor factorilor implicați în recuperarea banilor.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza