Stâlcit în bătaie în parcare la “Dedeman”. Motivul: l-a mustrat pe agresor că-i aruncase un coş pe maşină

Stâlcit în bătaie în parcare la “Dedeman”. Motivul: l-a mustrat pe agresor că-i aruncase un coş pe maşină
Victima, un bărbat de 39 de ani, a stat două zile la Urgenţă, cu capul crăpat.

Ioan V., în vârstă de 39 de ani, este proprietarul unei firme de transport din Cluj-Napoca, iar vineri, 21 august, în jurul orelor 20:00, acesta se afla în parcarea magazinului "Dedeman", unde făcuse nişte cumpărături.

La un moment dat constată cu stupoare cum un client aruncă, după ce le-a desărcat, două cărucioare metalice de marfă, goale: unul pe maşina lui şi altul pe o maşină alăturată.

"Am coborât din maşină şi l-am întrebat pe individ de ce-a făcut asta, iar el, drept răspuns, mi-a dat un pumn în gură, dublat de un cap în acelaşi loc. N-am vrut să folosesc violenţa şi m-am mulţumit să-l imobilizez, prinzându-l de piept şi lăsându-l rezemat de un gard destinat cărucioarelor. Apoi m-am tras în spate şi m-am aplecat ca să-mi ridic telefonul, care-mi căzuse din buzunar. Însă în clipa când m-am aplecat după telefon mi-a dat un <şiret> în faţă. Am căzut pe spate, lovindu-mă cu ceafa de asfalt, iar capul mi-a crăpat instantaneu, ca un pepene copt. Mi-am pierdut cunoştinţa şi m-am trezit doar la secţia de reanimare de la Urgenţă", relatează bărbatul, încă ameţit, ţinându-se mereu de frunte.

Povesteşte că mai târziu, când şi mai revenit, fratele său i-a relatat cum personalul magazinului a sunat de urgenţă la Serviciul de ambulanţă şi la Poliţie, adunându-i lucrurile răspândite pe jos. A rămas la UPU de vineri până sâmbătă, apoi s-a externat, dar fiindcă ameţelile l-au cuprins din nou s-a reîntors acolo, rămânând în continuare la UPU până duminică dimineaţă.

Marţi, bărbatul s-a prezentat la IML Cluj, iar medicii legişti i-au eliberat un certificat în care-i recomandă 13-14 zile de îngrijri medicale. „Am să depun plângere astăzi la Secţia 1 de Poliţie împotriva individului - necunoscut deocamdată de către mine - însă identificat de poliţie, după cum am înţeles şi am să-l determin să răspundă pentru fapta sa", a mai declarat victima înainte de a părăsi incinta instituţiei.

"La data de 21 august a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că în magazinul <Dedeman> a izbucnit un conflict între două persoane, acesta fiind aplanat la intervenţia poliţiei. În urma incidentului, o persoană a fost transportată la unitatea medicală. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal", a declarat pentru Ziua de Cluj Ştefana Moldovan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Comenteaza