Stâlp "asfaltat" în Cluj: Comentarii de la "Românii au talent", la "Limita e cerul..."

Stâlp "asfaltat" în Cluj: Comentarii de la "Românii au talent", la "Limita e cerul..."
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

Un cetăţean din localitatea Sânicoara, judeţul Cluj, sătul până peste cap de atitudinea "a la Dorel" se întreabă: "Oare până unde merge prostia, incompetenţa, indiferenţa…?"  

Postarea cu strada Nicolae Bălcescu din Sânicoara aflată în “modernizare” a fost publicată la începutul săptămânii pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.

În mijocul unui trotuar se înalţă falnic un stâlp îmbrăcat "la rădăcină" în asfalt, ca cu cumva să fugă mai la stânga sau mai la dreapta... Porobabil.

Cei care au comentat postarea au făcut haz de necaz, dar totodată se întreabă până când vor mai fi executate lucrări pe bani publici care să arate atâta nepăsare.  

- "Lucrări executate de necalificaţi începând de la proiectare pana la executie !!! Nepasare crasa !!!
- "Poate bagă cablurile subteran, după care va trece un timp până o să scoată stâlpul. pt a baga cablurile sub pamant va trebui sa spargă din nou asfaltu
- "Păi pe Drumu Făgetului când l-or făcut de la zero tot aşa o "plantat" stâlpii noi şi tu te aştepţi să mute stâlpii vechi?"
- "Limita e cerul..."
- "Stâlpii de lemn sunt de la Romtelecom, din ce știu eu. Romtelecom, Telekom... cum... se numește acum. Mi se pare bizar că nu-i obligă să bage fibra aia în subteran mai ales că se ”modernizează” strada. Aceeași prostie au făcut-o pe Observatorului cu cablurile pt iluminatul public. Au refăcut trotuarul, dar au lăsat cablurile alea între stâlpii de iluminat care sunt la marginea trotuarului pe spațiu verde. Și mai sunt exemple multe..."
- "Râsu-plânsu! Vai de noi!"
- "Pe strada Măcieșului sunt mai multe..."
- "Românii au talent."
- "Cine-o pus cârciuma-n drum..."

Comenteaza