Sting nu mai cântă pe Cluj Arena. Merge la Bucureşti, pe bani mai mulţi

Sting nu mai cântă pe Cluj Arena. Merge la Bucureşti, pe bani mai mulţi
Cunoscutul artist Sting ar fi trebuit să concerteze la Cluj, potrivit datelor transmise de reprezentanţii Cluj Arena, care se aflau în negociere cu firma de impresariat eMagic.


Preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, a precizat la Realitatea FM Cluj că, din păcate, un alt impresar a reuşit să negocieze cu Sting, oferind bani mai mulţi, astfel că faimosul artist va ajunge să concerteze în Bucureşti. "Mi s-a reproşat că dacă nu s-ar fi aflat informaţia în presă impresarii concurenţi nu ar fi negociat cu acesta pe sume mai mari. Mi se pare o prostie, pentru că toţi impresarii sunt la curent cu concertele pe care artiştii le susţin în Europa", a spus Uioreanu. "Trebuie să acceptăm situaţia, Bucureştiul e o concurenţă pentru noi şi întotdeauna marii artişti vor merge mai întâi acolo". Din informaţiile ziuadecj.ro, concertul Sting a fost negociat pentru Bucureşti de cunoscutul impresar Marcel Avram.

Uioreanu spune că în continuare se poartă negocieri şi cu alţi organizatori de evenimente pentru un concert important pe Cluj Arena. "Se poartă negocieri şi cu firme din Germania şi România şi sperăm să reuşim totuşi să aducem un concert important la Cluj, în vară sau în toamnă".

Comenteaza