Stradă cu “priză” la asfaltat, la Câmpia Turzii VIDEO

Stradă cu “priză” la asfaltat, la Câmpia Turzii VIDEO
O stradă din Câmpia Turzii a fost reasfaltată aparent fără motiv, deşi în oraş există destule artere care necesită reparaţii urgente. Oamenii din zonă ştiu însă exact care este explicaţia: acolo locuieşte fiul primarului. Strada este prima pe care primarul Radu Ioan Hanga, ales anul acesta, o reabilitează de la instalarea în funcţie.

Strada Baba Novac din Câmpia Turzii este cunoscută ca strada primarului. Deşi măsoară mai puţin de jumătate de kilometru, aici locuieşte fiul edilului Radu Ioan Hanga, motiv suficient pentru primărie să îi acorde un interes special.

Ioan Hanga a fost instalat în scaunul de primar în urmă cu două luni, iar una din primele decizii luate ca edil a fost aceea de a asfalta această stradă de numai câteva sute de metri. Conicidenţă sau nu, aici stă şi fiul domniei sale 4:50

Oamenii spun că strada nu necesita reparaţii urgente şi singurul motiv pentru care a fost asfaltată este acela că are locatari de vază.

Primarul a explicat că renovarea străzii a fost demarată în urmă cu patru ani şi că el doar a finalizat ceea ce începuse vechea administraţie.

"Acuma că stă fecioru-meu acolo e adevărat. Dar tot aşa se repară şi Colonia, acolo unde stau eu. Mă mir că nu aţi fost sesizaţi că repart drumurile sparte din Colonie, unde în drumul ăla dă uşa garajului meu. Deci comit două abuzuri: repar strada unde să feciorul meu şi repar şi strada unde stau eu", a precizat primarul Ioan Hanga.

Pesedistul Ioan Hanga a fost ales primar al muncipiului Câmpia Turzii în luna iunie, după ce fostul edil şef, Ioan Vasinca, a murit chiar în campania electorală.

 

Comenteaza