Străzile clujene, loc periculos pentru două femei: au fost tâlhărite în văzul tuturor

Străzile clujene, loc periculos pentru două femei: au fost tâlhărite în văzul tuturor
Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţiştii clujeni, bănuit fiind de tâlhărirea, în văzul tuturor, a două femei.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, în seara zilei de 15 august, tânărul în cauză ar fi furat, prin smulgere, telefonul unei femei care se plimba pe strada Teodor Mihali. Aceasta a relatat organelor de poliţie faptul că bărbatul ar fi prins-o din spate cu o mână, acoperindu-i gura, iar cu cealaltă i-ar fi smuls telefonul din mână, cauzând un prejudiciu de 1.000 de lei.

În aceeaşi zi, o altă femeie a fost deposedată de telefon, tot prin smulgere, pe o alee care face legătura dintre strada Alexandru Vaida Voievod şi strada Unirii din Cluj-Napoca, cauzând, în acest caz, un prejudiciu în valoare de circa 1.400 de lei.

"În baza probatoriului administrat, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de tânărul de 19 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,tâlhărie" şi ,,furt", fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj", au precizat poliţiştii.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere arestare preventivă.

 

Comenteaza