"Studenții au talent" și-a ales învingătorul. Vezi cine e

Finala primei ediții a concursului "Studenții au talent" a avut loc aseară la Teatrul Național Maghiar din Cluj-Napoca. Pentru titlul de învingător au concurat 16 finaliști, cu muzică, dans sau dresaj canin.

Finala concursului "Studenții au talent" s-a desfășurat aseară. Evenimentul a avut loc la Teatrul Național Maghiar și a întrunit 16 finaliști. Talentele acestora au variat de la muzică, la dans sau chiar la dresaj canin.

Juriul format din Bogdan Moldovan - președintele studenților din cadrul USAMV, Cluj-Napoca,  Cosmin Chichișan - interpret de muzică populară, Noemi Kallo - instructor de dans și Cătălin Marian - interpret de muzică ușoară, a acordat premiul I, II și III. Spectatorii, de asemenea și-au putut vota favoritul.

Lipsa de experiență la realizarea primei ediții s-a făcut simțită în momentele organizatorice. Unul dintre ele a fost și întârzierea spectacolului cu aproape o oră.

Votul publicului a fost acordat Iuliei Lazăr, studentă USAMV și cățelușei sale Belly. Acestea au cucerit sala de la primele trucuri. "Am început să o dresez cu câteva zile înainte de concurs. Stresul din aceste momente are un impact mare asupra ei și-i poate marca acțiunile, dar s-a descurcat foarte bine", a spus Iulia după evoluție.

Juriul a acordat premiul III Mădălinei Costin, studentă la Academia de muzică "Gheorghe Dima", pentru interpretare vocală, și premiul II lui Ilie Startulat, student al Universității "Bogdan Vodă", pentru un dans step-up.

Trofeul concursului "Studenții au talent" a fost câștigat de către Oana Bogza, studentă a Universității "Babeș-Bolyai". Învingătoarea, care a intrat în posesia premiului de 500 de euro, a interpretat o suită de melodii populare și a încheiat cu o melodie din muzică ușoară. "Pentru mine acest concurs a fost e experiență care m-a făcut să trăiesc tot ceea ce am realizat în scenă", ne-a împărtășit Oana.

Pe scena Teatrului Național Maghiar au urcat și invitați ca interperții Cătălin Marian și Manuel Cârstea sau Ansamblul de Dansuri Populare "Tradiții".  Invitatul special al serii a fost finalistul concursului național "Românii au talent", Valentin Dinu.

Preselecția pentru ce-a de-a doua ediție "Studenții au talent" va avea loc în toamnă.

Comenteaza