Studenţii de la UTCN, în finala EBEC România

Studenţii de la UTCN, în finala EBEC România
Studenţii de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în finala celei de-a patra ediţii a EBEC România, care a început ieri la Iaşi şi durează până în 5 mai. Cei mai buni studenţi din aceste două ţări se înfruntă la etapa regională a competiţiei EBEC (European BEST Engineering Competition).

În total în competiţia de la Iaşi sunt înscrise 11 echipe, între care şi câştigătorii celor două etape de la Cluj - Case Study şi Team Design. În cadrul Case Study-ului, aceştia vor putea să analizeze o situaţei şi să găsească o soluţii pentru o problemă de actualitate, iar în cadrul Team Design-ului, echipele vor crea un dispozitiv din materiale neconvenţionale.

Ambele competiţii pot avea teme care variază de la chimie şi IT până la electronică şi mecanică. Studenţii vor avea opt ore la dispoziţie ore pentru a termina proiectele pe care le au la dispoziţie, indiferent că sunt concurenţi la Case Study sau la Team Design. Temele acestor proiecte le vor afla chiar înainte de a începe treaba. Vezi cum a fost competiţia de la Cluj

Etichete
Comenteaza