Studentul din Cluj care şi-a ucis tatăl la un şpriţ îşi va petrece Revelionul după gratii

Studentul din Cluj care şi-a ucis tatăl la un şpriţ îşi va petrece Revelionul după gratii
| Foto: Facebook

Raul Chiforescu, student la Cluj, care în urmă cu o săptămână şi-a ucis tatăl cu o singură lovitură de cuţit, rămâne după gratii. Judecătorul de la Curtea de Apel Suceava a respins joi contestaţia depusă de tânărul de 20 de ani, care spera că va fi cercetat în continuare în stare de libertate. Raul Chiforescu îşi va petrece Revelionul în arestul IPJ Suceava. Decizia este definitivă şi mai poate fi atacată.

Crima înfiorătoare care l-a trimis pe Raul Chiforescu după gratii a avut loc în seara zilei de 21 decembrie. Potivit monitorulsv.ro, după ce au băut circa 2,5 litri de vin, tatăl şi fiul s-ar fi certat. Tatăl i-a reproşat tânărului relaţia cu o fată, iar lucrurile au degenerat.

Conform anchetatorilor, cei doi au început să se îmbrâncească şi să se lovească, iar Raul ar fi pus mâna pe un cuţit, cu care şi-a lovit tatăl în partea stângă a toracelui, în zona inimii. Florin Chiforescu s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, iar soţia acestuia a sunat la 112.

În timp ce tatăl îşi dădea ultima suflare, Raul s-a retras în camera sa, acolo unde a şi fost găsit de poliţişti.

Raul Chiforescu este student în anul doi la o facultate din Cluj. Tânărul a declarat anchetatorilor că tragedia s-a produs pe fondul consumuui de alcool şi că regretă fapta.

CITEŞTE ŞI Crimă îngrozitoare: Un student la Cluj și-a ucis tatăl după ce au băut împreună. Polițiștii l-au găsit pe criminal dormind în casă

Comenteaza