SUA a transmis a transmis condoleanţe Rusiei. Donald Trump condamnă atacul "teribil" din Sankt-Petersburg

SUA a transmis a transmis condoleanţe Rusiei. Donald Trump condamnă atacul
"Statele Unite monitorizează situaţia după explozia de la metroul din Sankt-Petersburg", a declarat un oficial de la Casa Albă.

Potrivit Reuters, întrebat de jurnalişti despre atacul din Sankt-Petersburg, catalogat de autorităţile ruse drept "act terorist", Donald Trump a afirmat: "Este un lucru teribil, sunt lucruri care se întâmplă în întreaga lume, un lucru absolut teribil", relatează Mediafax.

Statele Unite, dar și Marea Britanie au transmis condoleanţe Rusiei după explozia produsă la metroul din Sankt-Petersburg.

Autorităţile ruse caută activ doi suspecţi în urma atacului terorist comis luni într-un tren de metrou din oraşul Sankt-Petersburg, în care 10 persoane și-au pierdut viața și 37 au fost rănite, afirmă un oficial din cadrul serviciilor de securitate citat de site-ul agenţiei Interfax.

"Sunt căutate două persoane sub suspiciunea de plănuire a atacurilor; una dintre persoane a plasat un dispozitiv exploziv într-un vagon, iar a doua a lăsat o altă bombă în staţia de metrou Ploşcead Revoluţii", a afirmat oficialul citat.

 

Comenteaza