Subvenţii de la primărie pentru asociaţiile antidrog

Subvenţii de la primărie pentru asociaţiile antidrog
Asociaţiile şi fundaţiile clujene, care desfăşoară acţiuni pentru combaterea consumului de droguri, trebuie să depună până miercuri, 14 martie, la ora 16, documentaţia necesară pentru a primi subvenţiile pe 2012 oferite de Primăria Cluj-Napoca.

Anul trecut, municipalitatea a subvenţionat 12 organizaţii clujene, dintre care doar Asociaţia "Preventis" s-a încadrat în această linie de finanţare. Suma totală a subvenţiilor a fost de 698.000 de lei.

Printre cele mai importante criterii pe care trebuie să le îndeplinească organizaţiile care solicită astfel de fonduri, se numără: competenţa în consiliere, prevenire, evaluare şi intervenţie antidrog; să fie acreditate de către Agenţia de Plăţi şi Prestaţii sociale şi să fie active pe raza Municipiului Cluj-Napoca.

Documentaţiile de solicitare a subvenţiei, conform prevederilor Legii nr. 34/1998 privind acordarea unor subvenţii asociaţiilor şi fundaţiilor române cu personalitate juridică, care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială şi ale H.G. nr. 1153/2001, modificată şi completată prin H.G. nr. 942/2005, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 34/1998, se vor depune la Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală-Serviciul protecţie socială, la adresa de pe str. Şt. O. Iosif, nr. 2-4, ghişeu relaţii cu publicul, telefon de contact 0264-599316.

Comenteaza